Diadermine

Diadermine creme

Diadermine is meer dan honderd jaar geleden begonnen als leverancier van de basisemulsie die apothekers voor hun zalven gebruikten en van producten die artsen nodig hadden voor het reinigen en verzorgen van handen en huid.

De verzorgingsproducten op wetenschappelijke basis werden bedacht door twee broers uit Frankrijk en waren aanvankelijk alleen in apotheken te krijgen. Al snel kwamen de medische crèmes ook terecht bij drogisten en parfumerieën. Vanaf de jaren vijftig is Diadermine begonnen met het produceren van de populaire anti-rimpelcrèmes, die tot op heden ook in Nederland een groot succes zijn.

 

Diadermine gezichtscrème voor dames

De gezichtscrèmes en verzorgingsproducten van Diadermine zijn ontwikkeld voor 30+ vrouwen. In het assortiment zitten dag- en nachtcrèmes, crèmes voor oogcontourverzorging, zonnecrèmes, huidverstevigende capsules en reinigingsproducten, zoals reinigingsdoekjes en oogreinigingslotions.

Diadermine is innovatief vanwege de verschillende anti-aging formules en wrinkle filler producten die professionele beauty behandelingen nabootsen. Daarnaast realiseert Diadermine zich dat de helft van de Europese vrouwen tegenwoordig te maken heeft met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Tientallen producten dragen dan ook het ECARF keurmerk voor allergie-vriendelijke artikelen.

 

Soorten vrouwengezichtscrème van Diadermine

Diadermine heeft een aantal productlijnen voor de verzorging van de huid:

  • De Lift+ producten zijn ontwikkeld voor het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de gezichtshuid
  • Dr. Caspari wrinkle filler en anti-huidverouderingsproducten zijn geschikt voor gebruik tijdens en na de menopauze
  • High Tolerance is de lijn voor de gevoelige, rode, ruwe of geїrriteerde huid. De producten bevatten geen parabenen, parfum of siliconen
  • Rimpel Expert 3D is ideaal voor rimpelbestrijding in de diepte, de lengte en de hoogte
  • Essential Care is een algemene lijn voor hydraterende reinigings- en verzorgingsproducten. Deze lijn, die geschikt is voor alle huidtypes, bevat crèmes, reinigingsdoekjes en reinigingslotions voor oogmake-up.

 

De voordelen van Diadermine crèmes voor het gezicht

Het merk is specialist op het gebied van anti-aging gezichtsverzorging en heeft hierin een leidende positie op de internationale markt. Hier volgen de pluspunten van Diadermine op een rij:

  • Diadermine staat voor vernieuwende producten van hoge kwaliteit, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
  • Het merk heeft een uitgebreid assortiment van crèmes voor alle huidtypes, leeftijdsfases en specifieke huidproblemen
  • De prijs-kwaliteitverhouding van de crèmes is uitstekend
  • De Diadermine producten met het ECARF keurmerk zijn geschikt voor vrouwen met een extreem gevoelige huid of contactallergieën
  • De crèmes van Diadermine zijn regelmatig te koop als aanbieding.

Add Comment

Click here to post a comment