Karama

Karama dames cremeHet merk Karama maakt 100% natuurlijke producten voor huid, haar, lichaam en nagels, die van de allerhoogste kwaliteit zijn. Karama betekent in het arabisch ‘waardig zijn’ en ‘waardigheid’. Het merk heeft als uitgangspunt dat je trots kunt zijn op jezelf en dat je goed bent zoals je bent. De Karama producten, waarvan de oorsprong ligt in Marokko en de mediterrane landen, dragen bij aan een nog stralender uiterlijk!

Of je gezichtshuid er goed uitziet, hangt af van je eet- en leefpatroon, stress, je leeftijd, weersinvloeden en erfelijkheid. Karama biedt verschillende productlijnen aan op het gebied van geneeskrachtige en heilzame oliën, zodat je je huid altijd in optimale conditie kunt houden.

 

Karama verzorgingsproducten voor dames

Karama heeft vele beschermende oliën in het assortiment, die een zuiverende, versterkende of verjongende werking hebben. Het merk staat ook voor een filosofie achter de producten: als je rustig de tijd neemt om je huid goed te verzorgen, ontspannen je lichaam en geest en dit draagt bij aan je algehele welzijn.

Het merk heeft productlijnen voor de verschillende leeftijdsfases met gezichtsolie, olie voor huid en nagels, haarproducten, dag- en nachtcrèmes, scrubzeep en maskers:

  • Producten voor de 20+ huid gemaakt van amandelolie, dat ook een kalmerende werking heeft bij eczeem of zonnebrand
  • Voor de 30+ huid zijn er producten op basis van arganolie om er jong uit te blijven zien
  • De 45+ huid heeft baat bij cactusvijgolie, dat een hoge dosis vitamine E bevat. Een paar druppels zijn voldoende voor een liftend effect en stimulering van de celvernieuwing

 

Ingrediënten Karama creme

In het Karama assortiment vind je pure oliën, zoals arganolie, amandelolie, de zeldzame cactusvijgolie en combinaties van oliën. Daarnaast zijn er producten waarin deze oliën verwerkt zijn, zoals dag- en nachtcrèmes. De producten trekken snel in en voelen heerlijk zacht aan.

Je vindt alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse reiniging en verzorging en daarnaast gezichtsmaskers en scrub voor als je huid iets extra’s nodig heeft. Bij ieder product dat op de website staat, wordt vermeld wat de ingrediënten en de heilzame werking ervan zijn.

 

Voor- en nadelen van de Karama producten

De artikelen van Karama zijn uniek in Nederland en passen ook binnen de trend van fairtrade en duurzaamheid. De producten onderscheiden zich verder op de volgende manier:

  • Alle verzorgingsproducten zijn volledig biologisch, vrij van parabenen en voorzien van een Eco certificaat
  • De gebruikte oliën zijn 100% puur natuur en met de hand geperst
  • De oliën zijn afkomstig van de beste leveranciers uit Marokko
  • De verzorgingsproducten zijn niet goedkoop, maar zijn wel heel zuinig in gebruik.

Add Comment

Click here to post a comment