Nivea

Nivea gezichtscreme dames

Het verzorgen van het lichaam en vooral het gezicht is belangrijk om de huid optimaal te beschermen tegen weersinvloeden en vervroegd ouderdom. Het wereldwijd bekende merk Nivea hecht hier ook grote waarde aan. Zij biedt een breed scala aan gezichtsverzorgingsproducten voor de vrouw, met onder andere ook diverse typen verzorgende gezichtscrèmes. Zowel ’s nachts als overdag kunt u de huid helpen te rivaliseren. Breng de gezichtscrème altijd aan na grondige reiniging van het gezicht. Houdt bij de keuze van de crème rekening met de behoefte en uw huidtype.

 

Soorten Nivea crème

Om u te helpen het de juiste keuze, wordt hier in het kort ingegaan op het gezichtverzorgingsassortiment dat Nivea ontwikkeld heeft voor de vrouw. Om uw huid optimaal te helpen kunt u zowel een dag- als een nachtcrème aanbrengen. In het assortiment kunt u kiezen op basis van behoefte. Zo heeft Nivea een speciale crème met kleurpigmenten voor een gezonde teint. Verder zijn er gezichtscrèmes die voeden, matteren, verstevigen, liften of juist hydraterend werken. Daarnaast is er een anti-rimpel crème, een crème speciaal voor de rijpere huid en zelfs een combinatie van dagcrème met foundation, de BB crème. Deze is verkrijgbaar in light of medium kleureffect.

Naast de behoefte is uiteraard ook uw huidtype belangrijk voor de juiste verzorging. Nivea heeft diverse crèmes ontwikkeld, bedoelt voor de droge, gevoelige, normale, gemengde of vette huid. Hierbij is tevens rekening gehouden met de eisen van de jonge evenals de rijpere huid. Naast de dagcrème kunt u voor de gevoelige huid rond uw ogen het beste een oogcontourcrème aanbrengen. Deze helpt wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen.

 

Voor en nadelen van Nivea gezichtscrème

De ongeëvenaarde Nivea crème in de blauwe ronde blikverpakking is geschikt voor gezicht, lichaam en handen. Een alles-in-een crème dus. Het nadeel is dat deze vochtinbrengende crème niet snel in de huid trekt. De huid kan na aanbreng ook vettig aan blijven voelen. Vooral voor het gezicht kunt beter kiezen voor een snel intrekkende crème speciaal voor het gezicht, zodat u niet te lang hoeft te wachten met het aanbrengen van uw make-up. Met jarenlange ervaring heeft Nivea bewezen betrouwbare en werkende producten te lanceren. Helaas is het assortiment erg breed en dient u goed te weten waar u naar op zoek bent om het juiste product uit de schappen te pakken.

Add Comment

Click here to post a comment