ROC

ROC dames creme

Dankzij speciale mineralen en plantenextracten zorgt de ROC complete lift dagcrème 50 ml er binnen 8 weken voor dat uw huid een complete lift ondergaat. Ja, inderdaad, men wordt er jonger van. Dat belooft wat voor mensen die hun huid eens extra willen verwennen.

 

ROC producten

Met de slogan “ROC belooft het u” biedt Yves Rocher een programma voor verzorging van uw huid aan. In drie stappen kan men de huid die verzorging geven die ze nodig heeft. Bedenk daarbij dat de huid rondom de ogen dunner is en de halshuid gevoeliger. Het luistert daarom allemaal nauwgezet. Het begint met een goede reiniging, zowel voor het slapen gaan als na het opstaan. Zo worden, stap twee, de poriën schoongemaakt en kan de crème goed in de huid doordringen. Met de ROC complete lift night crème begint het werk. Na een goed nacht en een reinigingsbeurt kan door de ROC complete lift + fix day crème het werk worden voortgezet.

Daarmee hebben we de laatste belangrijke stap ook al bereikt, namelijk het hydrateren van de huid. Door dit twee per dag te doen zal de huid er snel fris, stralend en mooi uitzien.

 

ROC Ogen en hals

Voor de ogen gelden een paar extra regels. Om mee te beginnen moet men er rekening mee houden dat de huid rondom de ogen gevoeliger is en extra ondersteuning nodig kan hebben. Daarvoor heeft ROC de complete lift eye cream ontwikkeld, die in staat is om tot 2 millimeter de huid te liften. Daar moet men wel wat tijd insteken, dat gaat natuurlijk niet van vandaag op morgen. Maar na de reeds genoemde 8 weken ziet men de eerste resultaten en daarna is het zaak om de behandeling vol te houden, zodat de huid niet in een jojo situatie terecht zal komen.

Men kan, als extra ondersteuning, onder de nachtcrème het ROC complete lift serum opbrengen. Dit zorgt voor een extra oppepper om de wat vermoeide huid weer extra stralend te laten zijn. Want zelfs tijdens de winterperiode wordt de huid aangevallen door de UV-straling, die de grootste veroorzaker van veroudering is. Men kan ook beslissen om crème te nemen die tegen UVA stralen beschermt. Zeker de wat oudere mensen hebben daar last van. De ROC Multi Correction 55+ helpt om het proces af te zwakken en langzamer te laten verlopen. Zo werkt ROC op haar wijze aan anti-aging.

Add Comment

Click here to post a comment