Nivea

Nivea gezichtscreme mannen

Steeds meer mannen wennen aan het idee dat zij gezichtscrème kunnen (mogen) gebruiken. Steeds openlijker wordt de reclame waarin mannen hun gezicht en huid verzorgen. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Daarbij geldt dat de mannenhuid is anders gevormd dan een vrouwenhuid en heeft dus ook andere ondersteuning nodig.

 

Soorten Nivea crème

Nivea biedt daarom mannen vochtinbrengende gezichtscrème die helpt het trekken van de huid tegen te gaan en die ondersteunend werkt tegen uitdroging of, wanneer men een vette huid heeft, tegen vervetting. De huid wordt soepel en ziet er goed uit. Fris en gezond.

Heel wat mannen hebben inmiddels de stap gewaagd en gebruiken dagelijks een van de Nivea producten. Direct na het scheren of voor het slapen gaan, afhankelijk van de behoefte en van het huidtype. De Nivea Q10 producten zoals de anti-verouderingscrème of de energiegevend Energy helpen mannen niet alleen om er beter uit te zien, maar vooral ook om zich beter te voelen. De After Shave Balsem die er voor zorgt dat men na het scheren de huid extra voeding geeft. Of de Gezichtswash voor het naar bed gaan, zodat de huid schoon aan de nacht kan beginnen. Een schone huid zorgt ook voor verbetering van de bloeddoorstroming en dus voor de gezondheid.

 

Voor en nadelen van Nivea gezichtscrème

Natuurlijk zijn er nog steeds mannen die dit alles iets voor watjes vinden, want mannen hebben dat niet nodig en het kost alleen maar geld. Maar als we alles op een rij zetten dan kunnen we constateren dat het misschien een paar euro kost, maar heel wat aan voordelen heeft. Want niet alleen wordt de huid minder prikkelend en heeft men minder last van eventuele mee-eters en puistjes, maar wat vooral geldt men voelt zich gewoonweg lekkerder in het vel zitten. Letterlijk, want de huid wordt soepeler, gladder en vooral minder trekkend. Men ziet er beter uit, voelt zich beter en reageert hier positief op. De aftershave die normaliter prikkelt wordt vervangen door een huid verzorgend product, zoals de Nivea For Men gezichtscrème. Daardoor ziet de huid er na het scheren niet meer roodachtig uit. Integendeel, ze voelt zich in haar sas.

Wat mensen vaak, te vaak, vergeten is dat de huid ons grootste orgaan is en als dat orgaan zich niet lekker voelt, tja dan weten we hoe de eigenaar er van zich voelt. Omgekeerd geldt uiteraard dat als de huid zich kiplekker voelt dat de eigenaar ten goede komt.

Add Comment

Click here to post a comment