Vichy

Vichy mannen gezichtscreme

Vichy biedt heel wat voor mannen, waaronder een heel scala aan gezichtcrèmes. Men vindt voor heel wat huidtypes een bijpassend product. Ook voor mensen met acne kan men goed terecht. Huidondersteunende producten zoals anti-verouderingscrème maken deel uit van het Vichy programma.

Soorten Vichy crème

Vichy biedt mannen met een gevoelige huid of met een zeer droge huid een net zo effectief product dan hen die een vette, een droge of een normale huid hebben. Men zou bijna kunnen zeggen er is voor elk wat wils. Ieder product wordt met zorg samengesteld, wordt uitgebreid getest en draagt bij aan de dagelijkse verzorging van de moderne man. Natuurlijk is er verschil tussen een scheerschuim en een anti-rimpel crème. Er is sprake van elkaar ondersteunende producten, zoals Liftactiv Retinol voor de nacht, de Vichy Homme anti-irritatie scheergel of de Vichy Hydra Mag C anti vermoeidheid verzorging. Het hangt

 

er puur vanaf welke van deze mooie producten past bij jouw dagelijks of regelmatig gebruik. Natuurlijk speelt het weer ook een rol. Waar in de zomer een lekker fris gevoel goed doet, hoeft dat in de winter niet het geval te zijn. Ieder heeft zo zijn eigen stijl, manier van gebruik en rituelen. Vichy producten passen hier vrijwel vanzelf in. Vraag bij aankoop om advies, zodat het product dat men aanschaft zoveel als mogelijk het passende product zal zijn. Probeer desnoods een kleine verpakking zodat men zicht krijgt op de effecten.

 

Voor- en nadelen Vichy mannen gezichtscrème

Natuurlijk zal ieder product zijn voor- en nadelen hebben. Veel hangt af van de gebruiker. Welk huidtype heeft hij? Hoe gaat hij er mee om? Hoe wordt het product gebruikt, qua frequentie en qua hoeveelheid? Het is goed om dit alles mee te nemen in de beoordeling. Zou een product, om welke reden dan ook, niet bevallen dan zijn dit belangrijke gegevens om vast te stellen waarom dat het geval is en wat een beter product is.

De huid is een gevoelig orgaan dat dagelijks bloot staat aan de vele invloeden van buiten, zoals weer, wind, smog, vervuiling enzovoorts. Met name de handen en het gezicht staan het meest onder deze invloeden. Ons gezicht verdient daarom niet alleen die extra verzorging, maar vooral ook die extra aandacht om niet lukraak een product te kopen en te gebruiken, maar om even stil te staan bij wat goed zou zijn. Een passend product geeft de huid weer nieuwe elasticiteit, nieuw elan. Dat alleen is het waard.

Add Comment

Click here to post a comment