Anti verouderingscrème

De mensheid zoekt al eeuwen naar de bron van eeuwige jeugd. Men wil graag eeuwig jong blijven en beschouwt het ouder worden als een fout in de constructie van de mens. Om die reden worden er ook al eeuwen allerlei middeltjes gemaakt om het verouderen tegen te gaan. In onze tijd zijn die anti verouderingscrèmes verkrijgbaar voor iedere beurs en voor ieder huidtype. Feit is overigens wel dat de hedendaagse crème zich duidelijk onderscheiden van de in vroegere tijden aangeboden middeltjes. De anti verouderingscrèmes die men nu kan kopen dragen bij aan het verstevigen en versoepelen van de huid, zorgen voor extra hydratatie en voor een frissere, gladdere en mooiere huid. We zijn dus op weg naar die eeuwige jeugd een flink stuk opgeschoten.

 

Weg met die rimpels

Anti verouderingscrèmeDoel van een goede crème is natuurlijk dat het iets toevoegt en iets voorkomt. Toevoegend is de zorg voor het onderhoud van de huid. Voorkomen is, uiteraard, het rimpelen en eventuele ouderdomsvlekken. Wanneer men de eerste wallen en kraaiepoten begint te zien wordt het alarm geactiveerd. Er moet iets gebeuren, snel en effectief. Maar om echt iets te doen had men eigenlijk al veel eerder moeten starten. Degene, die de huid dagelijks verzorgt zal daar later heel veel plezier van ondervinden. Men blijft langer stralend en jeugdig, ook wanneer men een dagje extra op de teller heeft. Er zijn producten die een mens jong houden, zoals vitamine F en selenium. Deze vindt men in verse groenten en fruit. Dus, naast een goede crème past een goede voeding in het anti verouderings concept.

 

Beste anti verouderingscrème

Tja, dat is een zaak van huidtype, verdraagzaamheid, geur en eigen voorkeur. Er zijn meer dan genoeg producten te verkrijgen, in allerlei prijsklassen en voor ieder type huid.

Estée Lauder biedt de Revitalizing Supreme Global Anti-Aging crème aan. Van La Prairie kan men met de Anti Aging Night crème, een cellulair herstelcomplex, aanschaffen. Een volledig biologische crème kunt u bij Happy Nature krijgen met de Anti-aging creme Bio met UVA-filter. Lancôme biedt ondersteuning via de Rénergie Crème en de Tuinen heeft de Slakkengel, dat kleine littekens en veroudering langzaam wegwerkt. Welk product men ook kiest, van belang is om de huid te ondersteunen doordat men voldoende drinkt. Naast goede voeding, voldoende beweging en een goede crème is het dagelijks drinken van minimaal anderhalve liter water (thee) een prima hulpmiddel om er jeugdig uit te blijven zien.

Add Comment

Click here to post a comment