Creme tegen droge huid

Creme tegen droge huid

Verschillende mensen hebben verschillende huidtypes. Waar de een een vette huid heeft, is de huid van de ander schraal en droog. In beide gevallen kan dat lastig zijn, waarbij zeker bij droge huid gesteld kan worden dat dat pijnlijk kan zijn. Droge huid barst bij koud weer snel open. Droge huid zorgt voor kloofjes en irritatie. Dat is niet alleen pijnlijk, maar ook hinderlijk, want de huid is steeds een soort schuurlapje. Mensen met een droge huid hebben dan ook behoefte aan een crème die niet alleen voedt, maar die vooral de huid sluit en soepeler maakt. Daarmee wordt het ruwe weggehaald, wat ook de partner zal waarderen. De kans op openspringende huid wordt verkleind. Plus, de huid gaat weer stralen en alleen dat al is de moeite waard.

 

Wat is voor mij een goed product?

Men kan besluiten om een crème te kopen tegen droge huid. Bij het gebruik merkt men of de crème effectief werkt. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal men geneigd zijn een ander crème te nemen.

Men kan echter ook om advies vragen of op internet kijken hoe andere mensen het probleem hebben aangepakt, welke crème zij hebben gebruikt en hoe die wordt beoordeeld. Dit scheelt niet alleen geld, maar vooral teleurstelling. Droge huid vraagt bijvoorbeeld niet per sé om een hydraterende crème. Wat is de oorzaak van de uitdroging? Dat kan zo verschillend zijn. Advies vragen en informatie inwinnen is dan ook belangrijk om de huid echt te ondersteunen en dat blijvend te kunnen doen.

 

Keuze genoeg

Er zijn heel wat producten te verkrijgen. Keus te over. Gebruikers van Aloe Vera Moisturizing Lotion zijn daarover heel enthousiast. Anderen hebben goede ervaringen Lipidiose 1 en 2 van Vichy, met name voor de zeer droge huid. Heb je een super droge en snel geirriteerde huid? Dan blijkt de Nutrix van Lancôme heel goed te werken. Weer anderen zweren bij de Biodermal Dagcreme Droge Huid. De Mentho 10 Mentholcreme zorgt weer voor extra verfrissing van de huid.

Naast een goede crème is ook het drinken van voldoende water belangrijk, want een droge huid betekent dat men het vocht te snel afgeeft. Dat er iets niet in orde is met de regulering van de huid. De combinatie van voldoende vocht, fruit en groente en een goede crème helpt het probleem aan te pakken. Dit pakket helpt de huid weer tot rust te komen.

Add Comment

Click here to post a comment