Dagcreme

Verzorging vergt tijd. Zowel in de morgen als in de avond. Even snel langs de spiegel lopen alvorens naar het werk te gaan is er niet meer bij. Men moet tijd incalculeren en nemen, na het opstaan en voor het slapen gaan. Het resultaat is er dan ook naar. Huidverzorging wordt dankbaar terugbetaald. De huid is mooi, glanzend, soepel en strak. Dat laatste uiteraard binnen de (leeftijds)criteria.

 

Dagcreme

DagcremeZoals de naam het al zegt is dit een product dat men na het opstaan gebruikt. Het is bedoeld om de huid te beschermen tegen de negatieve invloed van weer en omgeving. Dat is in de winter uiteraard anders dan in de zomer. Waar men in de winter te maken heeft met gure wind, bijtende kou of sneeuw, krijgt de huid in de zomer zon voor de kiezen. Dat is op zichzelf heerlijk, maar huid kan verbranden. Tel daar de negatieve invloed van mogelijke smog bij op en het is helder dat de huid verzorging nodig heeft. Smog is luchtvervuiling die men vaak niet eens waarneemt, maar die wel degelijk aanwezig is. Een dagje in de zomer door een stad flaneren laat heel wat troep in de porieën achter. Laat je die zitten dan ontstaan er meeëters en dergelijke en dat maakt niet blij.

 

Productscala

Men kan natuurlijk in de zomer zonnebrandcrème gebruiken, maar de vraag is of dat voldoet aan de verwachtingen. Wil men een zomers frisse huid dan zou men eerder denken aan Shiseido White Lucency Protective Day Cream 40 ml of aan de Clarins Multi-Régénérante total double sérum 2 x 15 ml. Er zijn natuurlijk ook goedkopere producten te vinden. Neem de Total Effects Touch of sunshine dagcrème diepe zomerse gloed met SPF 15, de Louis Widmer Dagcreme UV10 Zonder Parfum Dagcrème 50 ml of de Nivea visage aqua sens voed cr 50ml. Al deze producten hebben een ding gemeen,ze zijn goed voor de huid.

Weersinvloeden, luchtvervuiling, wel of niet roken, voldoende slaap en nog heel wat andere zaken hebben een directe invloed op ons grootste orgaan, de huid. Ondersteuning om zich daartegen te weer te stellen zal deze dan ook zeer op prijs stellen. Welke dagcrème de beste is? Dat is puur afhankelijk van het huidtype en van wat men er voor over heeft. Heel duur hoeft niet altijd ook heel goed te zijn en goedkoop niet altijd slecht. Gelukkig is er genoeg keuze, zodat er voor iedereen wel een geschikte dagcrème te vinden is.

Add Comment

Click here to post a comment