Gezichtscrème pubers

Je bent jong en je wilt er graag goed uitzien. Je bent heel wat tijd kwijt aan jouw haar. Je zorgt dat je er cool gekleed bij kunt lopen. Je doet er werkelijk alles aan. Toch is er een storende factor, namelijk de puistjes die maar niet willen verdwijnen. Je hebt geen boodschap aan het feit dat dat hoort bij het puberen en dat het komt doordat jouw hormonen in het wilde weg rondspringen in jouw lichaam. Je wilt gewoon dat ze weg zijn, dat ze verdwijnen.

 

Een gave huid

Laten we beginnen met eerlijk tegen elkaar te zijn. Alleen in films hebben mensen een super gave huid. Dankzij visagisten en opnametrucs, eventueel achteraf bijwerken en allerlei operaties is er bij de acteurs en actrices geen huidirritatie te zien. Bij normale mensen kan men dat alleen onder een dikke laag make up verbergen. Dat is voor jongens iets moeilijker dan voor meiden. Wat voor beiden geldt is dat een goede huidverzorging kan helpen om puistjes te voorkomen. Evenals terughoudendheid op het gebied van snacken en zo.

 

Hulptroepen

Om puistjes zo veel mogelijk tegen te gaan kan men een keur aan hulptroepen inschakelen. Zo biedt Nivea de Nivea Visage Young Control it! Crème aan. Deze kan men zowel overdag als als nachtcrème gebruiken. Bij Lancôme kan men de Génifique repair sc 50 ml krijgen. Van je die te duur, probeer dan de Earth-Line Natural Age Control Soft Finish Day eens, want die is aanmerkelijk goedkoper. Er zijn mensen die zweren bij Creme du Jour van Clarins of bij tea tree cream van Dr. Organic. Belangrijk is uiteraard wat jouw huid verdragen kan. Het is daarom aan te raden om vooral eens met een expert te gaan praten of eens te surfen op het net.

 

Crème of lotion?

Mannen zullen eerder naar een lotion neigen. Maar vergeet daarbij niet om te checken of die op alcoholbasis is, want alcohol bijt de huid stuk. Weliswaar licht, maar toch. Dan kom je van de regen in de drup. Dus, effe kijken wat er allemaal in zit voordat je het schichtig koopt. Verzorging van de huid begint en eindigt overigens niet met een gezichtscrème of – lotion, maar met regelmatig goed wassen met lauw warm water, zodat je niet met de crème de luchtvervuiling in jouw huid drukt. Goede en dagelijkse verzorging helpt puistjes te voorkomen, doet de huid goed en maakt ze glad en soepel.

Add Comment

Click here to post a comment