Zelfbruinende gezichtscrème

Zelfbruinende gezichtscrème

Na een forse, wispelturige en langdurige winter snakken velen van ons naar de zon. Eindelijk lente en daarna hopelijk een heerlijke, warme zomer. Wat met name mannen vaak vergeten zijn de aanslagen op hun huid die door de verschillende weersomstandigheden worden gepleegd. Koud winterweer droogt de huid uit, waar heel warm zomerweer er voor kan zorgen dat er sprake is van een vettige huid. Men kan hier iets tegen doen. Men kan namelijk gebruik maken van de vele aangeboden gezichtscrèmes die tegenwoordig ook voor mannen verkrijgbaar zijn. Voor ieder huidtype, voor ieder jaargetijde, voor dag en nacht. Natuurlijk moet men even goed kijken wat het best past wil de crème effectief zijn.

 

Merken zelfbruinende gezichtscrème

Zomers kleurtje? Nu de lente aanbreekt en de zomer voor de deur staat willen velen al starten met het bruinen. Weg met die winterse kleur, op weg naar een zomers getinte huid. Dat kan door gebruik te maken van zonnestudio’s of, en dat is voor heel wat mannen minder bekend, door een zelfbruinende gezichtscrème aan te schaffen. Alle grote merken zoals l’Oreal, Nivea, Rituals of Yves Rocher bieden een crème aan. Vichy biedt met haar Capital zelfbruinende gezichtscrème dat extra gevoel aan. Dat gevoel dat de zomer al van start is gegaan of dat men nog wat kleur over heeft gehouden van de wintersport. Het gevoel er niet alleen beter, maar vooral ook gezonder uit te zien. Zelfbruinende gezichtscrèmes bieden mannen een kans om, ook zonder onder een zonnehemel te moeten kruipen er toch een zomerse look op na te houden.

 

Voordelen en nadelen zelfbruinende gezichtscrème

Uiteraard geldt hier dat alle overdrijving leidt tot een slecht resultaat. Zelfbruinende gezichtscrème gebruiken betekent met verstand te werk gaan om te voorkomen dat men binnen een paar dagen een zo donkere kleur heeft dat het ongeloofwaardig wordt. Het doel is toch om er beter uit te zien en niet om het gezicht een andere kleur te geven.

Voordeel van het gebruik van zelfbruinende gezichtscrème is dat de gezichtshuid een opfrisbeurt krijgt na de zware wintertijd en dat merkt men direct. Niet alleen kleurt de huid bij, men begint ook dat zomerse gevoel te ontwikkelen. De wetenschap dat de zon er aan staat te komen, dat het warmer wordt en dat de huid dat al laat zien, zorgt voor een opfrisgevoel. Op die manier zal men zich niet alleen qua huid beter gaan voelen, maar zal men lekker kunnen genieten.

Add Comment

Click here to post a comment