Biodermal

Biodermal dames gezichtscreme

Mag een goede crème iets duurder zijn? Kan die Biodermal crème mijn huid dusdanig helpen dat ze er echt beter uit gaat zien? Beschermd die crème mijn huid ook tegen de schadelijk UV-straling van de zon? Helpt het tegen droge huid met schilfers? Wat doe ik als mijn huid branderig en futloos aanvoelt? Moet een crème hydrateren? Wat moet ik doen met een wat rijpere huid? Heel wat vragen, en dat zijn ze beslist niet allemaal, stellen zich wanneer men een crème wil kopen, die de huid ten goede komt.

 

Waarom Biodermal?

Biodermal, de naam zegt het al, is samengesteld uit biologische producten. Er zitten dus alleen stoffen in de crèmes die op biologische wijze zijn ontstaan. Ook zijn de crèmes dierproefvrij. De crème kan hydrateren en ze zijn vaak dermatologisch getest. Uit reacties van gebruikers kan men inzicht krijgen in de producten van dit bedrijf dat al zo’n 30 jaar crèmes aanbiedt. Zo geeft men aan dat na een week duidelijke signalen van verbetering te bemerken zijn. De huid trekt minder, is minder droog of vet, voelt soepeler aan en ziet er al beter uit. Biodermal is een crème die afgestemd is op de behoeften van de huid, versterkt de eigen kracht van de huid en helpt zo het herstel.

 

Welk Biodermal product?

Biodermal biedt voor zowat ieder huidtype een product aan. Zelfs voor zeer droge huid, irritaties, littekens en pigmentvlekken is er een ondersteunende crème. Deze P-CL-E crèmes helpen de huid om het probleem aan te pakken en de balans te herstellen.

Natuurlijk zijn er producten voor de vochtarme huid, de droge of de wat verslappende huid. De Biodermal Meno Dagcrème is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang. Een tijd waarin het lichaam weer door een veranderingsproces gaat en best wat extra ondersteuning kan gebruiken. Ook bij acne of zonneblaasjes kan een van de crèmes of gels van Biodermal helpen het herstel te bevorderen. Overigens blijkt uit de reacties van gebruiksters, dat de crème ook in combinatie met make up geen problemen oplevert.

Biodermal biedt een keur aan anti-aging crèmes voor vrouwen vanaf 30+ aan. Ieder product is speciaal afgestemd op de leeftijdscatgorie die het product aanduidt. De productlijn start met Anti Age 30+ en loopt dan per 10 jaar op naar Anti Age 60+.

Voor personen met een vette en gemengde huid is er een speciale crème-gel ontwikkeld, die door de gebruiksters heel goed wordt beoordeeld. De huid wordt geholpen om minder vet te produceren, waardoor de huid minder glimt.

Add Comment

Click here to post a comment