Dr. Van Der Hoog

Dr. Van Der Hoog creme

Zachte, hydraterende dagcrèmes die je optimaal beschermen tegen de weersomstandigheden en airconditioning. Voedende nachtcrèmes met een luchtige textuur, die je huid ’s nachts helpen te herstellen. Je vindt deze producten in overvloed bij Dr. Van der Hoog, het bekende merk voor natuurlijke en stijlvolle huidproducten.

Het merk is vooral bekend geworden vanwege het grote assortiment aan gezichtsmaskers met bijzondere ingrediënten, maar heeft verder ook alle producten die je nodig hebt voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Dr. Van der Hoog heeft de laatste jaren een nieuwe, energieke uitstraling gekregen met een hip design, dat beter past bij de wellness-trend.

 

Van der Hoog gezichtscrème voor dames

Bij Dr. Van der Hoog onderscheidt men 4 stappen voor huidverzorging. Stap één bestaat uit reiniging met behulp van zachte reinigingsproducten, zoals face wash of scrub. Stap twee is verfrissing met een lotion. Stap drie staat voor verzorging met behulp van een dagcrème en een oogcrème voor de gevoelige huid rond de ogen. Vóór de dagcrème kan eventueel een serum worden aangebracht, als je huid een intensievere verzorging nodig heeft. Stap vier is het herstel van de huid, door het opbrengen van voedende nachtcrème. Onder de laatste stap vallen ook de gezichtsmaskers, die dienen als wekelijkse oppepper. Er zijn zelfs maskers speciaal voor de nacht, voor hals en decolleté en voor oog- en lipcontour.

 

Soorten gezichtscrème voor de vrouw van Dr. Van der Hoog

Je kunt op de website van Dr. Van der Hoog via een aantal stappen zelf een huidanalyse doen, zodat je kunt bepalen welke verzorgingslijn bij je past. Dit zijn de verzorgingslijnen voor de verschillende huidtypes:

  • Hydro Active voor de normale en gemengde huid
  • Natural Intensive voor de droge tot zeer droge huid
  • Hypo Sensitive voor de overgevoelige huid
  • Fresh Expression voor de eerste rimpelvorming
  • Fix Aging voor de rijpe huid
  • ClearSkin voor de vette en onzuivere huid

 

Voordelen van Dr. Van der Hoog gezichtscrème

  • Dr. Van der Hoog is een merk dat opgericht is door een arts en de producten zijn zoveel mogelijk gemaakt van plantaardige ingrediënten
  • Hoewel het merk de uitstraling van een apothekerslijn heeft, zijn de producten bij de drogist te koop en vriendelijk geprijsd
  • De crèmes zijn vrij van parabenen en minerale oliën
  • Dr. Van der Hoog breidt nog steeds zijn assortiment maskers uit en tegen een bescheiden prijs ligt een heerlijk relaxmoment met een energy boost voor je gezichtshuid voor iedereen binnen handbereik.

Add Comment

Click here to post a comment