Gezichtscrème mannen

Gezichtscreme mannen

Tijden veranderen. Mannen veranderen. Waar we vroeger stoer en met verweerde gezichten moesten rondlopen wordt nu van de echte man verwacht dat hij zich goed verzorgt. Dat hij aandacht besteed aan zijn uiterlijk qua look, qua huid en qua kleding. Waar men vroeger snel van oordeel was dat een man zoiets niet nodig had, gaat men er nu van uit dat ook een man er goed aan doet zijn huid te zorgen.

Dus, want dat is de logische volgende stap, gaat de man van nu of met zijn lief of zelfstandig op zoek naar een passend product. Gezien de veelheid aan producten niet altijd even makkelijk. Het is dan ook goed om niet zo maar een gezichtscrème te kopen, maar om eerst uit te zoeken welke soort huid men heeft en wat daar het best bij past.

 

Merken mannen gezichtscrème

Nemen we een paar producten als voorbeeld. De Men Expert van l’Oreal helpt bij vermoeidheid en zorgt voor de verfrissing waar je met name ’s ochtends baat bij hebt. Of als je ’s avonds lekker op stap wilt gaan na een zware werkdag. Ook dan helpt deze crème om er goed uit te zien. Ditzelfde kan men ook zeggen van Nivea for Men, want ook hier is de focus gericht op het snel en effectief wegnemen van de vermoeiheidsverschijnselen, waarbij in beide gevallen de huid er baat bij heeft. Een derde product dat in deze categorie valt is de anti-vermoeidheidscrème van Peggy Sage.

Heb je last van een droge huid of van een wat verweerdere huid dan kan Biotherm Homme Aqua of Vichy Homme Hydra het ideale hulpmiddel zijn om de huid een lekkere impuls te geven. Het toevoegen van vocht aan de huid zorgt er voor dat het schrale effect verdwijnt. Bijkomend voordeel is dat het letterlijk goed voelt bij het aanbrengen. Waar aftershave kan prikkelen zorgen deze producten juist voor weldaad en frisheid.

Voordelen en nadelen gezichtscrème mannen

Mannen en gezichtsverzorging is allang geen taboe meer. Het is meer en meer een vanzelfsprekendheid geworden voor de jongere generatie. De man op leeftijd of van middelbare leeftijd moet hier nog een inhaalslag maken. Maar eens geprobeerd zullen ook zij erkennen dat het goed voelt, de huid soepeler maakt en bijdraagt aan een algeheel welbevinden, waar men alleen maar baat bij heeft. Waag eens een kans en probeer gewoon een proefproduct uit. Na een week ben je overtuigd, zeker als je meteen het juiste product te pakken hebt.

Add Comment

Click here to post a comment