Biotherm

Biotherm heren gezichtscreme

Biotherm Homme is een uitgebreide verzameling van huidverzorgingsproducten voor mannen, ontwikkeld in de laboratoria van Biotherm. Het merk is erop gericht om de natuurlijke weerstand van de huid te beschermen met behulp van de nieuwste technologie en natuurlijke werkstoffen. Biotherm Homme biedt een complete verzorgingslijn voor de man, geschikt voor verschillende huidtypes en voor specifieke behoeftes, zoals het aanpakken van huidveroudering. Biotherm is een van de merken voor consumenten van de bekende L’Oréal Groep.

 

Crèmes en producten voor verschillende doeleinden

Binnen een groot aantal productlijnen, zoals een anti-aging lijn en een lijn voor de gevoelige huid, heeft Biotherm Homme crèmes en andere producten voor de volgende doeleinden:

  • Reiniging: gels, crèmes en scrubs om het gezicht mee schoon te maken
  • Scheren en aftershave: scheerschuim, scheergel, aftershave lotions en balsems
  • Hydratatie en energie: geconcentreerde producten voor de dagelijkse verzorging die de vochtbalans herstellen, afgestemd op de verschillende huidtypes zoals de droge, normale tot gecombineerde, gevoelige, onzuivere en ouder wordende huid
  • Anti-huidveroudering: dag-, nacht en oogverzorging tegen verslapping van de huid en rimpels

 

Indeling in huidtypes en huidproblemen

Op de Biotherm website staan heel overzichtelijk alle huidtypes en bijzondere problemen van de huid vermeld, zoals een vale, glimmende of vermoeide huid. Daarnaast zijn er oplossingen voor de acnehuid en voor het verschijnen van de eerste lijntjes of rimpels. Bovendien is er een aantal producten voor de oogcontourverzorging van de man.

Als de huid snel last heeft van roodheid, jeuk en een trekkerig, branderig of tintelend gevoel, dan is er sprake van een gevoelige huid. De speciale Biotherm producten uit de sensitive lijn versterken de huidweerstand en verzachten de huid.

De Biotherm site laat bij elk type huid en elke behoefte de bijbehorende producten zien, zoals crèmes, gels en lotions, die een stijlvolle, mannelijke verpakking hebben.

 

Voor- en nadelen van Biotherm gezichtscrème

  • De Biotherm crèmes zijn rijk aan voedende mineralen en proteїnen, die zorgen voor herstel en vernieuwing van de huid
  • De producten zijn duidelijk en eenvoudig in gebruik
  • De crèmes en gels trekken snel in en voelen niet vettig aan
  • Er is ook een productlijn voor de gevoelige huid, vrij van alcohol, parabenen en parfum
  • De Biotherm crèmes en overige producten voor gezichtsverzorging zijn luxe kwaliteitsproducten, waaraan veel onderzoek vooraf is gegaan. Hierdoor zijn de producten niet goedkoop.

Add Comment

Click here to post a comment