Rituals

Rituals heren gezichtscreme

Steeds meer mannen gebruiken producten voor hun gezicht en hun huid. Waar men eerder alleen aftershave voor mannen kende, is in de huidige situatie meer en meer sprake van crèmes en lotions. Zo heeft ook Rituals een heel scala aan producten voor mannen in haar assortiment. Deze producten zijn bedoeld om ook mannen in de gelegenheid te stellen hun huid niet alleen extra aandacht te geven, maar vooral ook om de verzorging van hun huid op een goede en verantwoorde wijze gestalte te kunnen geven. Alhoewel de mannenhuid een flink stuk steviger is dan een vrouwenhuid, kan men er niet langer van uitgaan dat deze huid daarom dus geen extra verzorging nodig heeft. Tel daar bij op dat aftershave vaak de huid reinigt en daardoor deels ook licht kan beschadigen, dan is het niet zo gek om die huid dat extra te bieden. Rituals helpt daarbij met gezichtslotions en gezichtscrème.

 

Soorten Rituals heren gezichtscrème

De verschillende Face crèmes die Rituals aanbiedt helpen dankzij een complex van mineralen om de huid te regenereren en te ondersteunen. Het helpt tegen irritaties, tegen uitdroging en tegen vervetting of verschraling. Alle producten zijn dermatologisch getest. Men kan kiezen tussen Face 3, 4 of 5. Het verschil zit in het huidtype. Face 1 en 2 bieden de hedendaagse man een scrubb en een gezichtsreiniging, die niet alleen de huid doet tintelen, maar vooral zorgt voor een grondige schoonmaak. Luchtvervuiling heeft namelijk niet alleen effect op de luchtwegen van mensen, maar vooral ook op het grootste menselijke orgaan, de huid. Door die regelmatig goed te reinigen zorgt men ook voor een gezond lichaam. Want het effect zal ook naar binnen toe gaan werken.

 

Voordelen, nadelen Rituals heren gezichtscrème

Natuurlijk heeft ieder product zijn voor- en nadelen. Feit is dat de Rituals producten grondig getest zijn en dat ze in principe geen irritatie zullen veroorzaken, maar dat is uiteraard nooit 100% het geval. Het is daarom niet alleen verstandig, maar ook belangrijk om bij aankoop van een van de producten te vragen naar eventuele kansen op irritatie en om de bijsluiters goed te lezen alvorens men de producten gaat gebruiken.

Voor speciale reiniging biedt Rituals de Ayurveda producten aan, die gebaseerd zijn op mooie en eerlijke producten en op de eeuwenoude oosterse filosofie die streeft naar de balans tussen lichaam en geest. Deze producten kunnen vanzelfsprekend ook door mannen gebruikt worden. Mannen met huidproblemen zijn mogelijkerwijs zelfs beter af met deze producten.

Add Comment

Click here to post a comment