Beste gezichtscrème

Beste gezichtscreme

Soms weet je door de bomen het bos niet meer te vinden. Zo gaat dat ook met producten. Wat is wel en wat is niet goed? Wat moet ik wel en wat niet nemen? Uiteraard geldt dit alles ook als we naar gezichtscrème kijken. Wat is de beste? Welnu dat is afhankelijk van de persoon. Welk huidtype heeft men? Is men ergens allergisch voor? Heeft men een huidziekte, zoals psoriasis of last van puistjes? Is de huid vettig of droog? Waar gaat de voorkeur naar uit, crème of moisture? Er zijn nogal wat vragen te beantwoorden, terwijl de werkelijkheid is dat een man het eerste beste product grijpt en begint met opbrengen. Pas als er geen of een slechte reactie komt zal men zich afvragen wat er aan de hand is. Te laat, want daar begint het verhaal. Neem de moeite om even stil te staan bij jouw eigen huid, kijk daarna welke producten er zijn en zoek naar een match. Dat kan dus ook betekenen dat men een paar producten probeert vooraleer men het ideale product en dus de beste gezichtscrème gevonden heeft.

 

Beste gezichtscrème merken

Er valt genoeg te kiezen. Ook voor de man. Neem even tijd en kijk op het net wat er aan producten te vinden is. Of loop bij de Body Shop binnen waar meerdere producten te koop zijn. Een aantal producten komen vaak als beste uit testen. Hier tussen vind je de Nivea Revitaliserende crème Q10 en de L’Oréal Men Hydra Energy. Ook Shiseido Age Defense en Lancôme Anti-age Fight worden vaak als goed beoordeeld. Er is dus zeker geen gebrek aan goede crèmes.

 

Voor- of nadelen

Natuurlijk is niet alles goud wat blinkt. Zelfs gezichtcrèmes kunnen voor- en nadelen hebben. De prijs kan een rol spelen. Of de wijze waarop de huid reageert. Ook is het goed mogelijk dat een bepaalde crème niet levert wat men gehoopt of verwacht had. Past die dan wel bij jouw huid? Soms zijn crèmes geparfumeerd of te fors geparfumeerd. Ook dat kan een reden zijn er maar vanaf te zien. Het luistert dus nauwer dan men zou denken. Mocht het besluit zijn om eens een crème te proberen laat je dan niet uit de wind slaan als die niet meteen resultaat oplevert. Zoek verder, vraag advies en kijk op het internet voor informatie. Lees de bijsluiter goed. Dan komt geheid ook die crème langs die voor genot en plezier zorgt.

Add Comment

Click here to post a comment