Anti-aging

Heel wat mensen willen eigenlijk niet ouder worden of graag weer jong zijn. Natuurlijk zijn er dan ook altijd mensen die middeltjes verkopen die het ouder worden tegengaan of die een tweede jeugd beloven. Sinds de Tweede Wereldoorlog is de wereld sterk veranderd. Mensen worden ouder, blijven langer gezond en dankzij goede voeding en heel wat hulpmiddelen zijn mensen die wat meer jaren tellen toch vaak nog goed tot zeer goed uitziend. We blijven makkelijker en langer jong. Wat het meest opvallend is, is niet dat we in staat zijn het verouderingsproces te verlangzamen, maar veel meer dat we in staat zijn het afgebrokkelde weer te herstellen. Dat heet anti-aging, het tegengaan van het ouder worden.

 

Hoe werkt een crème tegen anti-aging?

Anti agingDoor heel veel in de zon te gaan liggen, dan wel op de zonnebank veel tijd door te brengen of door te roken, door te weinig te slapen wordt jouw huid ouder. Ze krijgt rimpels en raakt in verval. Ook mensen die met hun gewicht jojoën krijgen last van verouderingskenmerken. Tel daarbij op dat men niet altijd gezond eet, voldoende drinkt en soms ook nog (te) veel snoept en de kans om snel ouder te worden is groot.

Wat kan ik doen? Moet ik als een monnik leven? Neen, natuurlijk niet. Maar wel met verstand. Niet urenlang in de volle zon gaan liggen, zorgen voor een normaal eetpatroon en altijd, iedere dag weer, voldoende drinken. Geen alcohol, maar water of thee. Wanneer je daarnaast jouw huid goed verzorgt dan kun je heel ver komen.

 

Verzorging

De huid verzorgen is dus meer dan een anti-aging crème kopen. Koop de crème die bij jouw huidtype past. Zorg dat de huid goed schoon is als je de crème opbrengt. Reinig je gezicht ook nadat je uit de zon komt. Dat helpt om vervuiling tegen te gaan.

Besef dat je, wat je ook doet, altijd ouder zult worden. Laat je daarbij ondersteunen door crèmes als de Revitalizing Supreme Global anti-aging crème van Lauder, de Essential Anti-Aging Day Cream SPF 15 van Rituals of de luxe HSR de luxe

ultimate anti-aging cream. Zo kun je mooier oud worden.

Add Comment

Click here to post a comment